Massage typer

Bindevævsmassage. Behandling af bindevævet omkring musklerne har stor indvirkning på spændte områder i kroppen. Bindevæv kan ”klistre” sammen, så bevægelsen i et område bliver nedsat således, at andre legemsdele skal arbejde hårdere. Ved hjælp af bindevævsmassage kan jeg løsne op for sammenfiltret væv, eller væv der er blevet stramt og derved kan du genfinde bevægeligheden.

Afslapning modvirker stress. Ved blid og langsom massage opnår kroppen at blive afslappet. Musklernes sansenerver bliver påvirket til at opnå ro og velvære i hele kroppen både fysisk og psykisk.

Smertelindre. Massage kan også virke smertelindrene ved muskelspændinger. De fleste oplever at gå med spændinger i kroppen, som er belastende i større eller mindre grad. Massage med varieret tryk kan løsne op for spændte muskler, så smerten forsvinder.

Sports skader. Har du trænet for meget eller har været uheldig at få en skade, kan massage lokalt på stedet lindre smerten. Alt efter skadens størrelse og hvor længe du har haft den, vil behandling med massage øge muligheden for at komme hurtigere i gang igen. Evt. arvæv fra tidligere skader kan ligeledes smidiggøres af massage.

Smerter der kommer igen og igen. Jeg har specialiseret mig i at gå ind i den psykiske del af en muskelspænding. Ved hjælp af en kropsterapi fra Colorado universitet i USA der hedder ”Moving cycle”, kan jeg guide dig i gennem en proces, der giver anledning til at se på de underliggende grunde til dine spændinger/smerter. Moving cycle er grundlagt af Ph. D. Christine Caldwell. Hun er ligeledes forfatter til adskillige artikler og bogen ”Getting our bodies back”.