Massages virkninger

Generelt kan massage påvirke cirkulationen i blod- og lymfe kredsløbet. Kredsløbene forsyner kroppen med ilt og næringsstoffer og er derfor med til at holde kroppen sund og rask. Kroppen vil ganske enkelt héle bedre og musklerne restituere hurtigere, hvilket medvirker til en god oplevelse af din krop. Massage har ligeledes indflydelse på almen velvære og kan bruges til selvforkælelse og en stund, hvor der kun er fokus på dig.

Hel kropsmassage

En massage hos ”Moving massage” tager udgangspunkt i dine behov. Hvis du ønsker at få masseret hele kroppen, er det en god ide at afsætte halvanden time til to timer. Ved en gennemgang af hele kroppen opnår du afslapning og velvære samt behandling af eventuelle muskelspændinger i specifikke områder.

Hjælp til specifikke muskelspændinger

Har du et specifikt sted i kroppen der er spændt eller ømt, fx en sportsskade eller spændte skuldre, kan jeg på en halv til en hel time blødgøre og arbejde spændingen væk eller til et lavere niveau. Alt efter hvor spændt et område er kan stedet behandles gennem nogle uger til spændingen er helt væk. Ofte angiver jeg specifikke strækøvelser til dig som opfølgende behandling.

Muskelspændinger der afhænger af psyken.

Har du i længere tid haft de samme smerter således at kroppen reagerer med permanente spændinger, kan en session med ”Moving cycle ” komme på tale. Det tager mellem en til to timer. Sammen ser vi på hvilke følelser eller oplevelser der ligger til grundlag for spændingen. Når du har en forståelse af hvorfor din krop reagerer som den gør, er det nemmere at lægge oplevelsen bag sig og ændre de vaner der gør at kroppen spænder. Anerkendelse og arbejde kan ændre signaler til hjernen der herefter kan få kroppen til at arbejde optimalt.