Om Moving Massage

Jeg er 48 år og har lang erfaring med kropsarbejde bag mig. I 2016 uddannede jeg mig til fysiurgi – og sportsmassør. Siden er jeg blevet  Massage Terapeut, tog et speciale i Idrætsskader og Triggerpunkt Akupunktur. I 2018 blev jeg RAB – godkendt.

Hele livet har jeg beskæftiget mig med kroppen. Kroppen er en fantastisk konstruktion, der bliver bedre af at blive brugt på den rigtige måde. Kommer vi til at bruge kroppen uhensigtsmæssigt af forskellige årsager, beskytter kroppen sig selv ved at spænde op. Nogle gange er det nødvendigt at få musklerne til at slappe af og få systemet til at arbejde optimalt igen.

Interessen for bevægelse har jeg fået gennem gymnastik og moderne dans. Gennem mange år har jeg undervist i idræt i folkeskolen og har sideløbende uddannet mig til kropsterapeut. Som massør har jeg viet mit liv til at hjælpe mennesker med forskellige problematikker i kroppen. Både den fysiske og den psykiske side af bevægelser og muskelspændinger har altid optaget mig.